Results 1 to 2 of 2

Thread: Auto oversend putting incorrect troops

  1. #1
    Regular
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    97

    Auto oversend putting incorrect troops

    Hello.
    Just had an issue where my auto oversend button ("Auto 4%") is under counting. instead of 104% it's sending 96.xx%
    Refreshing page doesn't help.
    Second attack did the same.

    I had some troops leftover and played with it a bit. seems to be working fine now.

    Are the auto buttons doing something on the server side?

  2. #2
    Needs to get out more
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Oh
    Posts
    8,946
    Try messaging a developer or go to discord. I’m not sure any of them will see your inquiry here.

    I’m glad to hear they have an oversend button now. Is it adjustable or fixed at 4%? The reason I ask is because thwarting soldier blocks is something I do vs active kingdoms. Or use to.

    Sorry to hear about the problem. I hope it stays fixed.
    Quote Originally Posted by Bishop View Post
    Correct me then, instead of being a dick about it.
    love that thick mahogany back with no belly carve or anything...pure thick wood ! The thing ROCK is made of !
    ________
    Weed bowls

    http://www.bing.com/videos/search?q=...+say&FORM=VDRE

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •